Alkohol za volantom

Vaše auto vás neustále oberá o financie. Musíte platiť ročnú poistku za auto a neustále doňho aj tankovať. Veľkým problémom, hlavne na Slovensku, je práve alkohol za volantom. Ak si niekto plánuje dať čo i len jediné pivo, mal by myslieť dopredu, že nemôže šoférovať. Za alkohol hrozia vysoké pokuty až odobratie vodičského preukazu. To isté sa stalo už veľakrát môjmu otcovi. Ľúbi si každý deň vypiť pivo a poldecák, no potom nemá problém a sadne si za volanť. Už veľakrát ho zastavili policajti a dali mu fúkať. Samozrejme sa to pivo a poldecák odzrkadlili na výslednej hodnote. Bol mu už veľakrát odobratý vodičský preukaz.

staré auto

Na Slovensku mnoho mužov má s alkoholom veľký problém. Vôbec nemyslia na následky, ak si sadnú za volant svojho osobného automobilu. To nie je o tom, že však nejako dorazím a odšoférujem to domov. Ide hlavne o bezpečnosť seba, ale aj ostatných ľudí okolo či šoférov. Človek, ktorý si často dá pivo, nemal by šoférovať. Ja to hovorím svojmu otcovi neustále, no on si nedá povedať. Na Slovensku veľa ľudí holduje alkoholu. Je to celoslovenský problém. Ľudia by si to mali uvedomiť, predčím spôsobia nehodu. Nepozornosť vodiča, ktorý si pred cestou dal čo i len jedno pivo je už úplne iná. Nevedia sa tak sústrediť a nedávajú tak veľký pozor za volantom.

auto

Mnohí takýto ľudia sa neboja sadnúť za volant, aj keď vedia, že im hrozí vysoká pokuta. No sú na pivu závislí. Nevedia si ho odoprieť. Takýmto štýlom pripravujú svoju rodinu o množstvo financií neustálymi pokutami, ktoré im dávajú policajti, keď ich zastavia. Pokuty sa musia platiť, inak sa veľmi ľahko dostanete do úverového registra dlžníkov, kde vám budú veľmi rýchlo nabiehať príliš vysoké úroky z nesplácania pokuty. Vodiči, ktorí si dajú pivo a potom idú so svojou rodinou niekde autom, riskujú aj život svojej rodiny. Nestojí to vôbec za to. Chcete, aby bola vaša rodina stále v bezpečí? Nepite alkohol pred šoférovaním