Túžba po priváte

Mal som veľmi zaujímavú skúsenosť. Minule som vyskúšal erotický sex privát. Už dlho som o tom sníval, že raz si budem vychutnávať svoje erotické predstavy s nejakou inou peknou študentkou. Na sex priváte Nové Zámky som jednu takú našiel, ktorá sa mi veľmi páčila. Veľmi pekne sa začala so mnou mazliť a hladkala ma po celom tele. Neskôr chytila môj penis a začala ho s láskou sať. Sanie trvalo aj celkom dlho a ja som si vychutnával ten nezabudnuteľný pocit, ktorý vo mne prúdil. Bol to ako splnený sen. Sala a sala môj penis a ja som si uvedomil, že to je presne to, po čom som túžil a chcel som to zažiť.

študentka

Len na sex priváte sa mi to naozaj aj splnilo. Keď som na privát išiel, bol som plný očakávania. Nevedel som, či sa mám báť alebo tešiť sa. No, keď som tam dorazil a zazvonil na príslušné dvere, otvorila mi bohyňa snov. Krásna, mladá, sexy a štíhla študentka, ktorá mala gaštanové dlhé vlasy ma pozdravila veľmi milým a príjemným hlasom. Ten hlas mi napovedal, že toto bude môj najlepší zážitok v mojom živote. Už som sa prestal báť a začal som sa tešiť na to, čo ma čaká. Keď ma hladila po celom tele, bol som ako v oblakoch. Sníval som a rozplýval som sa. Tešil som sa, keď svoj stoporený penis zaborím do jej voňavej a krásnej vagíny.

nahá žena

Pohybmi von a dnu sme sa navzájom uspokojovali, čo ma veľmi vzrušovalo. Videl som jej krásne prsia, ktoré boli výrazne plné. Mohol som ich láskať a maznať sa s nimi. Ešte viac som sa dostával do vytrženia a bol som veľmi nadržaný a spokojný. Chcel som si každú jednu sekundu poriadne vychutnať, čo sa mi napokon aj podarilo. Keď som ucítil, že moje vyvrcholenie je veľmi blízko, už som to nevydržal a vypustil všetok ejakulát priamo do nej. Bolo to niečo neskutočné. Cítil som, že vyvrcholenie som nezažil len ja, ale aj tá nádherné tmavovlasá dievčina. Na tento okamih nikdy v živote nezabudnem a rád poň budem chodiť častejšie. Vždy mi otvorí moja krásna brunetka so štíhlou postavou a s milým úsmevom na tvári.