Neviditeľná varná doska


Veľa ľudí sa pri zariaďovaní domácnosti nechá inšpirovať práve moderným dizajnom. Čo znamená moderný interiér? Túto sezónu pod pojmom moderný interiér môžeme vidieť neutrálne farby, akými sú najmä biela, šedá a čierna. Prítomnosť dreva je v domácnostiach menej často používaná. Na rozdiel od toho sa čoraz viac používajú kovové materiály, prírodné kamene a betón. Čo sa týka kuchyne je dôležité, aby ste vyberali kuchyňu najmä praktickú. Dostatok pracovnej plochy na krájanie, odkladanie a varenie je oveľa dôležitejšie, ako dokonalý dizajn. V prípade menších rozmerov kuchyne máte veľmi luxusné riešenie. Neviditeľná varná doska.

 

varná doska

 

Neviditeľná varná doska.

Pravdepodobne ste o možnosti nainštalovať si do kuchyne neviditeľnú varnú dosku ešte nepočuli. Ide o pomerne mladú novinku, ktorá sa používala najmä v drahých luxusných nehnuteľnostiach. Čoraz častejšie je dostupnejšia aj do bežných domácnosti a preto by ste sa mali o nej dozvedieť viac. Podstata neviditeľnej varnej dosky je zabudovanie indukčných plôch priamo do pracovnej dosky vášho ostrovčeka či kuchynskej linky. Okrem toho, že varnú dosku nebude takmer vôbec na pracovnej doske vidieť, má aj ďalšie výborné technické parametre.

 

varná doska

 

Na takejto neviditeľnej pracovnej doske môžete robiť prakticky čokoľvek. Môžete na nej krájať, pokladať hrnce a iné nádoby. Práve vďaka tomu môžete aj pri malých kuchyniach s malou plochou pracovnej dosky využiť možnosť neviditeľnej pracovnej dosky a rozšíriť tak svoj rozmer kuchyne. Neviditeľná pracovná doska je skutočne luxus, ktorý si môžete zadovážiť do svojej domácnosti už aj vy. Ovláda sa pomocou mobilnej aplikácie alebo pomocou skrytého ovládača. Ak hľadáte do svojho interiéru niečo, čo nenájdete v každej druhej domácnosti a preferujete moderný a luxusný štýl, neviditeľná varná doska by u vás určite nemala chýbať.