Masáž prostaty alebo vrchol rozkoše


Každý z nás je svojim spôsobom závislý na sexe, túžime prežívať túto rozkoš každý deň a pripadá nám tento zážitok najkrajší na svete. Sex a masturbácia sú však prirodzené prejavy, a kto sa im vyhýba, zbytočne sa ochudobňuje o kontakt so sebou samým alebo o kontakt s milujúcim partnerom či partnerkou, a takýto jedinec si sám dobrovoľne navodzuje traumy.

masážny salón

Traumatický je niekedy ale aj samotný sex, ak si ho nedokážeme užiť naplno, alebo to nedokáže náš náprotivok, čo sexuálny kontakt brzdí a blokuje. V dôsledku mizerného sexu sa potom mnoho ľudí stáva perverznými, nenávistnými a závistivými, a v extrémnom prípade sa takýto jedinec dopúšťa aj trestnej činnosti.

erotické masáže

Skúste to s prostatou

Ak sa radíte k podobným ľuďom a radi by ste svoj sex či masturbáciu vylepšili, vyskúšajte masáž prostaty. Spočiatku si ju môžete aplikovať sami na sebe pomocou špeciálnych pomôcok – análneho dilda, a potom môžete prejsť k profesionálnemu výkonu od masérky v tantrickom salóne.

Masáž prostaty tantradiamond.sk je niečo ako dráždenie ženského G-bodu, kto z vás to ešte nikdy neskúšal, počítajte s tým, že ide o veľmi intenzívny zážitok, a že môžete byť vystavení aj niekoľkým spontánnym orgazmom. Môžete si pripadať, že sa vznášate nad priestorom, a nehanbite sa, ak budete mať tendenciu pri masáži kričať slasťou. Hlasný prejav masérka určite ocení a bude jej to stimulovať k ešte krajšiemu výkonu.

Masáže prostaty môžu byť ešte odviazanejšie, pokiaľ sa dohovoríte s masérkou, aby vám súčasne s prostatou dráždila aj pupok. Kombinácia týchto dvoch veľmi silných erotogénnych zón prináša neuveriteľne silný pocit slasti, ktorému sa ťažko vyrovnajú iné zážitky. Niektorým mužom sa síce môže zdať podivné, nechať si zasúvať do análu rôzne predmety alebo prsty v rukaviciach, ale toto vôbec nie je prejav homosexuality, ale naopak schopnosť využiť všetky mocné erotogénne zóny.