Nosenie džínsov s vysokým pásom vôbez nie je out!

Pamätáte si ešte na to, kedy boli v móde len bedráky a nosenie džínsov s vysokým pásom bolo jednoducho out? Tie časy sú dávno preč! Mnohí z nás objavili čaro džínsov s vysokým pásom a veru majú vám čo ponúknuť. Okrem toho, že si nohavice nemusíme stále poťahovať z bedier a pekne držia na tele, sú aj vhodnejšie pre naše obličky, ktoré nie sú vystavené prievanu alebo zime. Ale v džínsoch s vysokým pásom nie je čaro len v zdraví, ale aj v kráse a pohodlnom nosení. Mladšie ročníky radi nosia topy alebo krátke tričká, ktoré sú ideálnou kombináciou práve s džínsami s vysokým pásom.

džínsy

Ak más nejaký ten nedostatok v oblasti brucha alebo bokov, vďaka džínsom s vysokým pásom to môžeš pekne schovať a budeš vyzerať dobre a atraktívne. Ak máš o niečo viac kilogramov, vyberaj si z ponuky džínsov, ktoré majú v zložení viac elastanu, aby sa ti džínsy lepšie nosili a boli pre teba pohodlné. Veľký výber džínsov s vysokým pásom nájdete aj v Big Star. Stačí si pozrieť na webovú stránku, kde môžete vydieť ako vyzerajú všetky modely na postave a vybrať si model a strih, ktorý sa vám najviac zapáči. Objednávanie je jednoduché aj cez internet.

džínsy

Okrem toho na stránke Big Star nájdete a podrobný návod, ako správne vybrať vaše džínsy. Ak by ste si napriek tomu nevedeli poradiť, môžete navštíviť jednu z našich troch predajní (Košice, Žilina, Prešov) a vyskúšať džínsy s vysokým pásom alebo ktorékoľvek iné priamo na sebe. Prípadne vám nás personál rád poradí s výberom. V Big star má vždy plno zliav, a akciových ponúk. U nás si vyberie každý, preto neváhaj a navštív nás v našom e-shope na internete alebo jednej z našich predajní a vyber si z našej širokej ponuky džínsov aj ty. Big Star ponúka kvalitu za dobrú cenu. Naše džínsy sú vyrobené z kvalitnej rifľoviny, takže ich budeš nosiť ešte veľmi dlho. Taká kúpa sa naozaj oplatí!